Vragen?

1Contact formulier
2 Bel ons
3 Email ons

Als er vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contact formulier of per email info@geshdesign.nl

Support

Maandag-Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag - 12:00 - 18:00
Zondag - 12:00 - 18:00

Applicatie ontwikkeling

€49,- per uur ex btw.

Applicatie laten ontwikkelen door een team van specialisten met ruim 8 jaar ervaring.

Wij ontwikkelen al ruim 8 jaar applicaties volledig op maat met een team van gespecialiseerde programmeurs, designers en internet marketeers. We kunnen een bestaand idee van jou concreet vertalen naar een applicatie, maar wanneer je nog geen conreet idee hebt kunnen uiteraard ook met je meedenken over de beste oplossing.

Snel & vrijblijvend onze offerte ontvangen:

SLIMME MOBIELE APP ONTWIKKELING

De basis voor alle app ontwikkeling is een gezonde balans tussen techniek en design. Een team van gedreven app ontwikkelaars werkt aan oplossingen die daadwerkelijk toegevoegde waarde bieden voor uw organisatie. De eindgebruiker staat hierbij centraal; zij bepalen uiteindelijk het succes van uw app.

IOS, ANDROID, HTML5 APP ONTWIKKELING

Naast native apps, die specifiek voor een bepaald platform geschreven zijn, kan het ook interessant zijn om een mobiele website te ontwikkelen op basis van HTML5 of om gebruik te maken van cross platform ontwikkeling. De afweging tussen het ontwikkelen van een platform specifieke app of een generieke HTML 5 oplossing is per casus verschillend. Als ervaren app ontwikkelaar denken wij graag met u mee!

API’S ALS SLEUTEL NAAR SUCCES

Door de snelle ontwikkeling die de mobiele markt doormaakt, is een goede koppeling tussen externe systemen of uw bestaande applicaties met een mobiele app belangrijk. Slimme API’s bieden hier de oplossing voor, iets waarin wij sterk ontwikkeld zijn.

Snel & vrijblijvend onze offerte ontvangen:

Wil je snel weten wat we precies aanbieden en wat je exact van ons aanbod mag verwachten? In de offerte die we je sturen zetten we alle mogelijkheden en opties voor je op een rijtje.

In de offerte lees je wat het beheersysteem allemaal kan en wat je zelf aan kan passen. Daarnaast geven we extra informatie over de mogelijke uitbreidingsmodules en online marketing mogelijkheden.

Bij de offerte krijg je een heel makkelijk bestelformulier (online), waarmee je, wanneer je enthousiast bent, binnen 2 minuten de website naar keuze kan bestellen.

TOP

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com