Vragen?

1Contact formulier
2 Bel ons
3 Email ons

Als er vragen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contact formulier of per email info@geshdesign.nl

Support

Maandag-Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag - 12:00 - 18:00
Zondag - 12:00 - 18:00

Logo laten ontwerpen € 250,-

Uw nieuwe logo kan binnen een week klaar zijn

Wij houden van een duidelijk aanbod

Logo laten ontwerpen of zelf maken? Wilt u een logo laten ontwerpen? Het ontwerpen van een logo is een complexe zaak. Met name als u er geen verstand van heeft. U kunt zelf leren om een logo te maken, maar daar gaat erg veel tijd in zitten. U kunt er voor kiezen om te leren hoe u uw eigen kleren kunt maken, maar u kunt ook gewoon naar een winkel gaan. Bij het maken van een nieuwe logo geldt hetzelfde.

Nu eens een écht logo laten ontwerpen

Laten we eerlijk zijn. De meeste kleine ondernemers prutsen zelf een logo in elkaar. Vaak zijn ze er nog trots op ook. Helaas ziet het er toch vaak onprofessioneel en knullig uit. Wij raden je aan een echt logo te laten ontwerpen door een echte ontwerper. Dat ziet er meteen professioneel uit en als je door je uitstraling 1 extra klant weet te overtuigen heb je het al terugverdiend!

Logo laten ontwerpen door GeshDesign vanaf € 250,- eenmalig

Of u nu een kleine, grote, strakke, speelse of eenvoudige logo wilt laten ontwerpen. Wij zorgen dat u een professioneel logo krijgt die repenstatief is voor uw onderneming. Een logo die stijlvol is. Een logo die alle goede eigenschappen van uw bedrijf laat schijnen. Een logo waar u trots op kunt zijn. U kunt van ons een professioneel, creatief logo verwachten die boven verwachting presteert. Kiest u voor professionaliteit dan kiest u voor ons.

Logo laten ontwerpen met tevredenheids garantie€ 700,- eenmalig

Wilt u er zeker van zijn dat uw nieuwe logo aan al uw eisen voldoet? Dat willen wij ook. Precies daarom hebben wij gekozen om u tevredenheids garantie te bieden. Deze tevredenheids garantie geeft u het recht om uw logo net zo vaak aan te laten passen totdat u tevreden bent. Zekerheid en 100% klantentevredenheid staat centraal bij ons.

 

ENKELE LOGO VOORBEELDEN

Snel & vrijblijvend onze offerte ontvangen:

Wil je snel weten wat we precies aanbieden en wat je exact van ons aanbod mag verwachten? In de offerte die we je sturen zetten we alle mogelijkheden en opties voor je op een rijtje.

In de offerte lees je wat het beheersysteem allemaal kan en wat je zelf aan kan passen. Daarnaast geven we extra informatie over de mogelijke uitbreidingsmodules en online marketing mogelijkheden.

Bij de offerte krijg je een heel makkelijk bestelformulier (online), waarmee je, wanneer je enthousiast bent, binnen 2 minuten de website naar keuze kan bestellen.

TOP

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com